hehehe i jas sum nova na forumov i milo mi e sto mozam da se zapoznaam so vas so poveketo bi sakala da se zapoznaam u na kafe bidejki stvarno si pomagame i se sovetuvame edna so druga DD mi izgledate kako fer licnosti. mozeme da napravime nekogas femina partyDD sto mislite a?
Vi posakuvam DOBREDOJDE na site novo zacleneti... se nadevame deka i ponatamu ke imame plodni razgovori, debati, soveti itn... a pred se i zabavno druzenje, pozz...
Здраво на сите девојки и жени желни за дружење! Јас одамна ја посетувам femina.mk и секогаш си велев утре ќе се регистрирам, утре... и еве конечно да седнам Морам да признаам дека многу сум задоволна што конечно и кај нас има вакво место, затоа што многу недостигаше. Поздрав до сите и се надевам дека ќе имаме добра дружба.
их, ајде и тука добро ве најдов. искрено, подолго време си барам некој нов, свеж форум и тататанн... ФЕМИНА :y: баш за девојки, како што разгледав до сега, мирен форум, супер членови. ми се допаѓате ! а, сега, одјава и поздрав до следното читање