Здраво на сите Кога пребарувам нешто на гугл, почесто ми излегуваат вашите дискусии и досега ми имаат многу помогнато.Често ве пратев , но денес решив да се приклучам. Се надевам дека ќе се дружиме, и ќе споделуваме многу мислења. )))))
Здраво. Јас сум нова и се надевам дека ке се дружиме. А има ли некоја слободна да ми пише лп за совет,ако не немора.??
Големо здраво на сите феминки Јас сум стеро -нова на форумот и се надевам дека повторно ќе се дружиме Поздрав
Кога веќе пишувате дека сте старо-нови, пишете и кое ви било претходното корисничко име, а не вака да се чудеме.
Да ама мислам дека не дава исто корисничко име..Јас сакав предходно едно и рече дека корисничкото име било зафатено...
Па овде можат да го пишат, знам дека не бива 2 скроз исти имиња да има. Штом веќе пишуваат дека претходно биле членови, нека пишат и кои се, од кај ние да знаеме. Или воопшто да не пишуваат дека се старо-нови.
Здраво. Јас сум Ивана и сум тука уште од поодамна, ама не се вклучувам многу често.. Имам 15 години и некако сум позрела за моите врсници. Поздрав до сите форумџики
Здраво феминки. Се зачленив пред малку,ама го читам форумов одамна и мн ми се допага.Се надевам дека ке се дружиме и помагаме,кога ви треба нешто пишете ми лп. Поздрав.
Барав ваква тема и ете најдов! Здраво јас сум нова овде.Иначе имам 13 години и сум од Скопје. Многу ми се допаѓа сајтов,одамна го следев но ете решив да се регистрирам.Многу ми е драго што ке бидеме заедно,ке се дружиме,и ќе си помагаме едни на други.Голем поздрав до сите кориснички!! * Ако ви треба помош или нешто друго ве молам пишете ми!
Здраво јас сум buba4e89 денеска се регистрирав на сајтот. Се надевам дека ќе се дружиме и ќе си помагаме меѓу себе.
здравоо женскии јас сум емилија (еме) имам 15 год.. од бт сум неодамна се за4ленив а долго време го посетував и ми се допага ии ако треба помош слободно пишете.. *