Се зачленив на форумот од пред еден месец одприлика, но не бев многу активна периодов....ќе гледам што повеќе да бидам присутна во текот на наредниов период, затоа што сметам дека форумот е доста интересен и поучен во исто време Инаку имам 20 год. и сум од Ск Pozz do siteeeee
Здраво ве молам малку за помош сакам да имам ново друштво нов круг на пријатели ама незнам како не сум многу дружелибива ве молам помогнете ми
јас сум Hepi.iiiii и поради моите обврски не мозам многу да бидам активен на форумов но затоа поздрав сите
Здраво феминки. Јас сум нова на форумот. Овој женски сајт и форум го дознав од една другарка, ми го испофали, па сакав да се зачленам. Се надевам ќе се дружиме. Поздрав.
Здраво девојки,јас само што се зачленив. Многу слушав за форумот како форумџиката над мене и одлучив да се зачленам.Поздрав!
Ајде здраво и од мене. Многу долго време ги читам вашите мислења во секоја тема, но ете се случи и јас да ви се придружам.Се надевам дека добро ќе се согласуваме и дружиме
Ајде здраво и од мене, јас се зачленив пред месец дена... И за овој еден месец станав Фем-зависник Поздрав до сите останати!
Здраво И јас сум нов член, ми се допаѓа странава бидејќи има доста интересни теми за кои можам да ги прочитам вашите искуства и совети, а исто така да споделувам и мои
Најпрвин поздрав до сите.сега се зачленив на фемина иначе ја читам уште од минатото лето,ама сеа си решив да се зачленам. Феминките ми се многу друштвени и ми се гледаат фини (и модератори не берите гајле ги знам правилата на памет нема да си имате проблеми со мене иако сум почетник ) се надевам ќе се дружиме. Добра ноќ
Хиии!! Нова сум се зачленив пред неколку дена, форумот ми изгледа прекрасен и полн со совети и искуства , се надевам дека ќе се дружиме подолго време