Здраво на сите! Нова сум на сајтов. Многу ми се допаѓа, има теми за секого. Инаку ми треба дружење затоа што на моја голема жалост сум вдовица, затворена во себе и кога го открив ова се решив да се зачленам за да преку овој сајт запознаам многу пријателки, за да го пополнам моето слободно време, а верувам дека ќе имам можност да прочитам и многу интересни и поучни работи. Животот е многу тежок и многу убав , но во исто време и борба да се преживее и борба со самиот себе да ги издржиш и најтешките случувања во животот. Имам две прекрасни деца,ќерка и син - тие се мојата најголема СИЛА.
здраво и од мене се надевам дека ке се дружиме жал ми е за твојата состојба дека си вдовица не сакам да с е распрашувам што како но сигурно ке се дружиме и забавуваме тука има многи корисни работи
Здраво и од мене Од одамна ве читам ама дури денес се одлучив да се зачленам. Поздрав до сите и се надевам на добра дружба.
Мило ми е девојки. За форумов дознав од еден од вашите поранешни редовни членови, кој ми е братучед и кај кого моментално престојувам на привремено (му демолирам по дома ) бидејќи фамилијарно градиме нова куќа. Ќе престојувам барем до некаде нова година, и реално, ќе имам секојдневно доста време да тепам по интернетов. Затоа се зачленив на неколку форуми, меѓу кои и овој... Зошто на женски форум? Изгледа различно (кое машко не сака жени на купче ), па ќе видиме дали тоа е позитивно или не... И секако, по негова препорака. Поздрав и се читаме низ темите, девојки!
Здраво јас сум нова моето име е Невенка,се надевам дека ке ме прифатите и ќе коментираме на многу теми.Поздрав