Zdravo devojki, znam deka stranava e femina i e nameneta za zenskata populacija, megjitoa iskreno se nadevam deka nema da bide na odmet i razmisluvanje od mashki aspekt za odredeni zenski problematiki, kako nie mazite gi dozivuvame i gi sogleduvame, odredeni situacii..nov clen sum nemozev da im odoleam na interesnite diskusii, pa resiv da se zaclenam, se nadevam ke me primite vo drushtvovo ) pozz
нов сум овде...и искрено..дури по последната врска почнав да верувам во хороскопи..поточно..како одредени знакови се сложуваат..едни со други...па..какво е вашето искуство со тоа..дали е случајност..или сепак..има нешто ...а јас веќе почнав да верувам..дека за водолија..најидеална врска е со..вага...што мислите вие??
еве каде можеш да го споделиш твоето мислење http://forum.femina.mk/drugata-nauka/ ова е тема само за запознавање позз
Zдраво на сите нова сум на фемнина ве цитам скоро една година и веке денес сум дел од вас се надевам ке се друзиме поздрав на сите
Zdravo na site , jas sum nova od vcera imam 21 godina i slobodna devojka bez rabota veke nekolku meseci.Veke dolgo vreme ve sledam na ovoj sajt no ne bev clenka pa eve sega i jas sum clen pozz do site
Одамна сакав да се регистрирам, еве дури сега конечно се приклучив.....се надевам на мн нови пријателства