Здравооооо Феминкии Jaс сум тука прилично нова...само неколку дена * , но форумот ми се допаѓа премнооооогу Инаку сум од Скопје и се повеќе и повеќе ќе се дружиме
Поздрав до сите Феминки!! Ми се допаѓа соработката, поддршката и несебичното одговарање, иде зимаа ) ке си се дружиме!
Поздрав до сите феминки. Јас сега се зачленив, но одамна ве следам и посакав и јас да се придружам на ова прекрасно женско друштво. Се надевам на добра дружба.
Zdravo na site.. I jas sum nova clenka no ve sledam redovno pa reshiv i jas da si napravam profil.. [mod-kirilica41r1mjy][/mod-kirilica41r1mjy]
Здраво,ве следам веќе подолго време и еве решив да си направам профил. Всушност пред 1 година некаде си имав направено профил овде,али за жал си заборавив и никнејм,и пасворд,а и емаил што си го направив. Па се надевам,ќе се дружиме.
Здраво и ја Ве следам долго време додека ги расчепкував темите ме привлекоа и си направив и јас профил, па добро ве најдов Од Скопје сум не мажена сеуште, имам прилично долга врка, вљубена и љубена сум , па има доста теми на кои би споделила од моето искуство со Вас. Поздрав
Здраво Акаунтов го имам направено пред доста време, ама сега се заинтересирав за форумов. Инаку сега сум прва година средно. Живеам во Скопје. Обожавам музика и никогаш не би можела да го замислам живеам без мојата најдобра другарка. Сакам да сум среќна. Уживам во добра храна. Правам глупости и се смеам. Не се грижам многу за некои мои постапки. Не ги сакам некои луѓе или работи, ама не ги ни мразам. Ете толку од мене ^^