Здраво,јас сум Лепа и живеам во Богданци,Македонија. Родена сум на 13.11.1998 во Струмица. Имам поголем брат. (инаку форумов ви е одличен)
Здраво јас сум нова на форумов,се приклучив пред некое време а подолго време го пратам и многу ми се интересни темиве ...поздрав до сите
Ајде и јас да си бидам културна и да ве поздравам тука како што е редот! Досега ве читав само, па решив да се подружиме! Добро Ве најдов!
Здраво на сите!Овој форум го имав од многу одамна но незнаев како ми е пасвордот го пишев како што мислев дека е но небиваше! Затоа пред 2 недели пак пробав и ми се одтвори
Здраво. Член сум веќе подолго време и го следев форумот, ама не бев активна. Сега имам повеќе слободно време, и се надевам ќе се дружиме. )
Здраво феминки, во овие доцни часови кога спремањето на сабајлешниот колоквиум е исцрпувачко, јас ви се придружувам на добра дружба за релаксација. Аирлија нека е
Здраво и од мене на сите од пред некој ден и јас сум членка на овој форум и се надевам ке се дружиме.... Ви посакувам пријатен ден