Со претставувањето малку доцнам Здраво, јас сум Јагода, инаку не се викам така Тоа прво ми падна на памет кога се регистрирав на форумов. Ве читам веќе 2 години секој ден до денеска, можам да кажам дека горе-долу ве познавам. Решив да ви се придружам, се надевам дека како форумски лик ќе ви се допаднам и ќе имаме убава дружба.
Здраво јас сум ракчештип на форумот сум од 17 март 2012 форумот е екстра има добра забава и добри совете позз
Здраво на сите , јас сум нов член и се надевам дека ке се вклопам во сите овие убави муабети од женскиот и од машкиот свет . Поздрав
zdravoooooo dremev na femina i citav se so ima na forumov pa resiv i ja da stanam clen pa ke se druzime
Хелоооууу девојки. еве пробувам да бидам активна многу сакам да се дружам Форумот го читам многу оддамна, летово се зачленив, отидов на одмор и си заборавив пасворд пред некој ден го средив и многу сум хепи. Btw Најдобар форум
zdravoooo i jas sum nova se zacleniv pred malku i iskreno i mene mnogu raboti ne mi se jasni no ke bideee ,forumot pocnav da go citam od pred edna nedela i mnogu mi se dopaga i sakam da se druzam i mislam deka od sega nikogas poveke nema da se custvuvam osameno .... eve jas da kazam deka sum mnogu vozbudena sto se zacleniv isto kako koga bev da polagam za kola