здраво...јас се зачленив пред неколку дена... форумов ми е ептен интересен се надевам дека ќе се дружиме
Здраво По речиси 2 години читање, денес и јас станав член на форумов. Се надевам на добра дружба. Поздрав
zdravo ..i js sum nova na forumot,,inaku sum od kavadarci,,imam 7 god,devojce,,,,pa barajki za nejziniot problem,,sovet,pa i me bendisa ova tema,,pa si velam aj da zirnam i jas ovde kako odi so poznanstvata,,haha,,pozdravce,,inaku forumot bas me bendisuva,,,,
Здраво драги феминки, јас сум нова и мислам дека сајтов е многу едукативен и од корист,ве следам подолго време, има доста корисни работи, ме фати мерак да се вклопам и јас. Се уште не стасав се да прегледам но и за тоа ќе дојде ред. Се надевам ќе се дружиме.
Здраво! Јас сум нова,форумов и сите вие сте прекрасни.Форумив го следам неколку месеци,и навистина прочитав корисни и добри мислења,совети.Се надевам дека ке се дружиме!
здраво феминки јас сум нова на форумот,подолго време ве следам а еве конецно да се зацленам се надевам дека ке се забавуваме
Здраво на сите И јас сум прилично нова , форумов ми е супер релаксација и извор на многу совети и корисни инормации поздрав до сите
Здраво,јас сум Гордана! Долго време го следам форумов,ама немав време за да бидам активна заради некои обврски,но сега се зачленив и ке бидам активна,се надевам дека ке ви помогнам со некои мои мислења,совети.Форумов е најдобар женски форум,тука прочитав добри и корсни совети. Се надевам дека ке се дружиме!