Поздрав и од мене женски, го глеав форумов претходно ама некако со време за пишуење - слабо. А сега ко го имам ќе го искористам Инаку сум од Кавадарци моментално Скопје еве неколку години (посао ) супер ви е форумов се надевам ќе имам поише време за коментари. Поздрав и од мене
Здраво јас сум Нине од Охрис среќно мажена мајка на најубавото дете Андреј што има 10 месеци Го чтам форумов некое време и ммногу ми се допаѓа па се пишуваме и ке си разменуваме искуства Поздрав
Јас сум хороскопска риба.За прв пат сум член на некој форум и воопшто ретко го користам интернетот за комуникација.Но овој сајт ветува многу,затоа што се занимава со женски теми,а тие се неисцрпни.Имам 31 година ,мажена сум и имам девојче од 3години.Од Куманово сум.Тоа е сосема кратко за мене.Се надевам на добро дружење и размена на корисни совети.
Морам да признаам дека не сум зависник од компјутер и ретко кога седнував, бев една од последните кои се приклучи на фацебоок ама ич не сум редовна, но во последно време често го отворам форумов оти има различни теми за разговор. Сакам да дадам мислење и да прочитам мислење за моето мислење. На ниеден друг форум не сум член, имам време малку колку за сегашниов.Се надевам дека ке се зголемува бројот на членови и понатаму.
Здраво јас сум од Скопје, т.е. овде сум мажена инаку сум од Штип, и баш ми е мило што ја здогледав оваа тема па можам да кажам бар нешто за себе. Инаку пред некој ден се зачленив и ми се допаѓа форумов има на што да го трошам времето... Поздрав до сите
здраво на сите јас сум нова членка на вашиот форум,имате многу интересни теми па затоа се надевам на добра забава и дружба со вашите и мои теми......
Здраво на сите јас сум релативно нова на овој форум се зачленив пред неколку минутки и како што видов имате навистина прекрасни теми овде и е навистина интересно. Само да си го средам профилот и се читкаме низ другите теми. Поздрав. П.С. се викам Росана
Pozdrav do site novi forumdjiki... i da znaete deka ovde e KATASTROFA, bidejki ako ednas vlezete veke ne izleguvate se zezam... jas sum od postarite, no navistina se cuvstvuvam kako da sum vo edno golemoo semejstvo, kade sto sekogas e interesno... pozdrav do site