Здраво девојки и јас сум нова на форумот конечно решив да се регистрирам.....мислам дека ќе имаме пријатно дружење поздрав...
Тууу... не сум ја приметила темава.. а веќе месец имам стаж тука Ама да не бидам некултурна да ве поздравам и јас, како шо е редот
прексрасен сајт за дружба.. бтв нова сум денес се зачленив, па од досада наминав да видам шо како има.. иначе 18 год. од Скопје грл..
Здраво на сите, веќе подолго време го читкам форумов но никако да се зачленам од причина што немав време.. Така да еве сум, и се надевам на пријатна дружба
Здраво , јас сум нова во Форумов !!! Имам 18 год. на факс сум во Битола на правен , а сум од Охрид , односно сум Охриѓанка ... СЕ НАДЕВАМ НА ДОБРА ДРУЖБА !
Ајде едно здраво и од мене иако сум зачленета цела гдина и повеке.Иначе сум од скопје имам 13 години и сум осмо одделение
Не можам да кажам дека сум „нова“.. Јас сум всушност The.Princess.. Ама за жал се случи збрка со лозинката моја и ПУФ! Го снема мојот профил „на пат сум“ на откривање на лозинката која ми ја испрати фемина по имејл, ама на имејлот не го знам пасвордот.. па така падна во вода цела работа..!! Како и да е.. не можев без вас да издржам па направив нов акаунт! Се надевам дека ќе ме запознаете одново преку Лела..! - Надевајте се дека Тhe.Princess ќе се вратии...!! Позз..
Здравоо ! Нова сум тука на форумов Ве следев некое време,па решив да се регистрирам ! Се надевам дека ќе се дружиме
јас не сум баш нова ама никогаш не ми текнало да коментирам и слично па сега за почеток едно здраво на сите
Епа друштво јас не сум нова туку нов и немам врска од форуми, првпат правам профил тука на инсистирање од една посебна другарка ај да не многу, ако има заинтересирани да ми помогнат да се снајдам низ лавиринтов, нека ми пишат
Здраво девојки и момции Јас не сум нова тука, ве следам доолго време. Мило ќе ми биде да се запознаеме одново
Ве читам веќе долго време и решив да се зачленам. Ништо нема поопширно да спомнам,само ќе кажам дека сум една доста реална девојка која секогаш кажува што мисли,на ваков или таков начин. Останатото се надевам ќе го дознаете од форумов. Ве поздравувам
Здраво, јас се зачленив денеска и супер ми е Мислам дека ќе ми биде супер овде и така натаму.... ДОБРЕДОЈДЕ...