Мислиш за твоето цветче? Ти немаш цветче.. Треба да имаш 50 мислења и така ќе ти се појави бело цветче и ќе ти се отвори четот.. За сино цветче ти требаат 100 мислења, за зелено 500, за жолто 1000, за црвено 5 000 итн. Засега ти немаш никакво цветче, јас имам сино.. Се разбравме..? Инаку Добредојде на Форумов..
Здраво! Јас сум simplyheaven.Не е важно ни како се викам,ни колку години имам,од каде сум,важно е да се дружиме.Форумов е прекрасен,се надевам дека ке се дружиме.simplyheaven е секогаш тука за вас,се надевам дека ке дадам корисни совети.
Здраво!Денеска се регистрирав на форумов..А инаку долго време ве читам..се надевам дека ќе се дружиме
Здраво и од мене.Јас се зачленив завчера.Долго ве следам но сега одлучив да се зачленам.Да знаев дека тука е толку убаво,ќе се зачленев и порано. Спојлер Ја барав темава но неможев да ја најдам сега видов дека young.lady коментирала па дур сега ја видов.
Па јас овде како нова се осеќам, како во пензија да заминале сите форумџики што беа овде кога јас бев активна. Од вас новиве никој не знам, ама има интересни и креативни девојки за читање приметив. Еми здраво мене Карина ме викаат, а понекогаш и сама доаѓам. Мило ми е што пак се дрижиме. Ќис мачки
Доаѓај и сама, секогаш си добредојдена И верувам не си единствена што по малку се чувствува како Alice in Wonderland.