Здраво феминки!!! Јас сум нова на форумов, се зачленив вчера иако ве читам предолго време ......... ќе да малу закаснив Се надевам дека добро ќе се дружиме и ќе си даваме по некое мислење итн.........
Здраво Феминки! Претходната година почнав да ве следам и ми стана место кое прво го проверувам кога ми треба некоја информација Ќе се трудам колку можам и јас да придонесам со моите совети Позз
Здраво на ситее oдамна сум приклучена но сајтов но првпат ја видов темава и за запознавање редовен посетител сун на фемина ме исполнува и во секое време можам да најдам совет и се што ми треба фала ви на сите и се надевам на супер дружење феминкии
Долго ве следам, но денес бил денот да си се придружам, се надевам на добра дружба и многу совети. Прекрасни сте
Здраво Феминки. Јас прв пат ја посетив Фемина пре 9-10 месеци, но тогаш регистрирањето не ми доваѓаше во предвид па пред неколку дена се зачленив. Имам 16 години, не одам на училиште и живеам во Италија. Мило ми е што можам да запознам прекрасни дами како вас и што станав дел на форумот.
zdravo jas sum Lea od Skopje...pred nekolku dena se reshiv da se priklucam na forumov..po dolgo sledenje se razbira..mnogu mi se dopadna sajtov i edvaj cekam da pocneme da se druzime i na chatot...(jas za toa treba da napravam 80 komentaari) pri kraj sum..inache mnogu mi se dopagja toa shto site spodeluvame mislenja...toa e najvaznoto i edinstvenoto shto go pravi sajtov poseben..sega pozz do site clenki na femina.mk
здраво, јас сум а.фенти .. од скоро сум зачленета на форумов иако имам сино цветче сепак, не ме познаваат многу членки. веќе 2 години ве следам и решив да се приклучам да пишам и јас некое мислење. поздрав до сите ново и не-ново зачленети
Здраво, јас сум спанка (никот де, сакам да спијам), го обожавам форумов, феминки ве обожавам и поздравче до сите вас :up:
zdravo mi treba ocajno prijatel drugar so koj ke mozam da si pisuvam da mi pisuva mn mi e tesko non stop sum sama do,ma so dve decapomos od nikoj samo osuda.Drugarki prijatelki me ismejuvaat za ovoj nacin na zivot no moram imam dete so posebni potrebi na ladnoto kade bi odelepocnav da se debeleam na nervna baza .mn mi e tesko pisete mi ve molam pozdrav
здраво софче добредојде на форумот и еве јас можам да ти кажам дека ако ти треба нешто совет или барем да те ислушам за се што ти лежи на срце и сто сакаш да си кажеш тука сум .... биди позитивна и само со добра мисла напред и се ке се среде пополека ...имај трпение
Здраво, Јас сум Гилотина Се зачленив,по долго следење на вашите постови,зошто многу сте ми позитивни и секогаш имате добар совет. Се надевам ќе се дружиме и то.
ti blagodaram toa e moment na slabost znaes inaku sum i mn vesela i optimisticna no ovie denovi nesto sum .okolinata kaj nas za luge koi imaat lice so precki vo razvoj e mn losa.da objasnam:te tretiraat kako najgolem moron,golemo sozaluvanje a nekoi duri ponizuvaat {lele uste li ne odite naskolo?zar nisto ne zboruva?..zar nonsto[p sedis doma..}na proslavi i rodendeni ve vikaat koga nema nekoj drug za da ve vidi. NIKOJ NE ME PRASAL SAMO EDNO OBICNO ---KAKO SI TI?KAKO SE DRZIS?TI TREBA LI MUABET? koga na prijatelkite im treba ramo za placenje tuka se ,a koga mene mi e tesko nemaat vreme da naminat. inaku se angaziram po cel den ucam jazici,slusam muzika na youtube,citam knigi.{cistenje sreduvanje najnormalno} porano bev mn zabavna i interesna vo drustvo site sedevme .sega nemozam sama na sebe da se prepoznaam.stanav tupa glupa i neupotrebliva.sedam doma ne sum vo tek so nastanite . SAKAM DA SI BIDAM PAK ONAA STARATA ISTA INTERESNA SOFCE POLNA SO ZABAVNI RABOTI SOVETI ZA SEKOJ.POZD I PISETE MI [mod-kirilica:36mit28b][/mod-kirilica:36mit28b]
Здраво, јас сум нова на форумов и се викам Искра.Јас сум од Охрид.Задоволство ќе ми е да се дружиме на форумов <3 *