Zdravo jas sum Monika ziveam vo sk otvorena sum da druzene pa koj saka neka mi pise [mod-kirilica:3c0yx5cu][/mod-kirilica:3c0yx5cu]
После долго двоумење на која тема да биде моето прво мислење, најлогично би било прво да се претставам тука. Па хелооу, Ребелишс колинг . Ве читам одамна па си реков да ви се приклучам и јас. Па, се надевам на одлично дружење ladies...
Јас од неодамна се приклучив на овој феноменален форум. Предобри теми има, прекрасни идеи.. Па се надевам ќе се дружиме почесто!
Здраво и од мене. Подолго време ве читам па конечно решив да ви се приклучам. Се надевам ќе се дружиме
Здраво. Се знаеме , но сепак да пишам.. Овој ми е нов профил, го направив затоа што тој стариот macushkaa ми го хакнаа. по можност ве молам да го банирате да не може повејќе да се користи, не ми е потребен дупли профил.
епа здраво феминки, јас денеска ви се придружив иако од дамна ве читам. па се надевам на добра дружба поздрав!
Здраво на сите јас сум феминка приклучена од септември и по 24 ч сум на овој сајт, давам совети, барам совети и така денот мине позз до сите
Здраво феминки. Јас оддамна ве читам и вчера решив да ви се придружам, па се надевам дека ќе се дружиме понатаму поздравче
Хеј,дечки!И јас сум нова тука,па се надевам на пријателство и дружба.Изгледа јас сум една од помладите на сајтов,имам само 19год.