Здраво,еве ме и мене, јас сум од денес официјално член. Од секогаш ве читам но не бев се најавила на форум, се надевам на уште по прекрасни работи на форумов
Да се запознаеме Јас сум Тамболина ,одамна ве читам ,од денес имам и свој профил Поздрав до сите феминки
Здраво на сите ! Здраво на сите .. сега што туку креирав профил на форумов .. бидејќи ми се виде интересен.. Па се надевам дека ќе ви бидам од корист !
Здраво девојќи... Нова сум на форумот па како што е редот да пишам прво тука. Инаку одамна ве читам, едноставно станав зависна од вас... нема ден а да не си читкам нешто на форумов Инаку одлични сте... Се надевам дека добро ќе се дружиме...
Здраво, јас сум нова на форумов , но одамна ве читам , Јас се викам Ана Марија , се надевам дека ќе се дружиме и помагаме, поздрав Можеби и запознаеме , и станеме пријатели ...
Здраво и од мене.И јас сум нова.Ве читав пред некое време па решив и јас да бидам дел од овој голем женски форум.Највеќе заради темите од фитнес
Каде е..? јас сум нова и прасувам има ли постари форумдјики,мислам во години. вие сте сите млади. кој е најстар по години на старост??
Епа здраво на сите! Јас денеска се зачленив на форумчево иначе сум од скопје и матурирам годинава и тоа е тоа у принцип
Епа тетке Зока добро ни дошла. ве приметив уште сабајлето во темата мислам Добро утро беше ако не се лажам...убава порака оставивте за почеток на денот Поздравиии
Здраво на сите нови феминки добредојдовте на најдобриот форум ФЕМИНА Се надевам ќе се дружиме вака виртуелно. Поздрав