Многу клише муабет ама да, и јас цело време ве пратам и еве сега решив да се регистрирам! не знам баш како функционира форумов коментирање реплики и се тоа ама се надевам ќе се вклопам
Здравоооо Здраво...одамна се спремам да се приклучам на овој форум, се само си викав ај денес ај утре. Многу пати сте ми помогнале со одговори на прашања што ми биле потребни ептен - фала пуно Како екс-форумџика од друг сајт...Се надевам на добра дружба, разбирање, почит и забава Поздрави и честитки
Здраво Долго време следам се на форумов, па еве и јас да се приклучам во дискусиите :Р Средношколка сум, имам 18... Живеам во Скопје... бла бла Забавен е форумов , веќе успеав да си најдам истомисленици, или барем луѓе со кои делам случни мислења... Се надевам на добра дружба
Здраво на сите. Одамна ве читав но решив денес да се приклучам и да станам членка.. Се надевам ќе се дружиме.. Поздрав со сите.
Здравоо! цело време листам по фемина и форумов,ама никако да се регистрирам,и еве ме сега..се надевам ке се дружимее иначе имам 17
Здраво на сите феминки! Иако го следам форумов подолго време, конечно сега се решив да се приклучам. Накратко за себе, имам 25 години, мажена со мала бебушка дома Се надевам на убава дружба.
Hello i od mene mojava prica so priklucuvanje na forumov e tragi- komicna si se registrirav pred nekolku meseci, ama ne se uklucuvav cesto i si go zaboraviv korisnickoto ime znam, za sramovi ama eve sega resiv konecno da si se registriram odponovo i vetuvam ke se druzime pocesto Ve pozdravuvam site , bidete sekogas dobro raspolozeni [mod-kirilica:23mkw2w8][/mod-kirilica:23mkw2w8]
Здраво веќе подолго време го посетував сајтот на фемина и сакав да коментирам воглавно затоа се регистрирав но кога разлистав низ темите, ми се допаднаа мислењата и секако не се покаив што се придружив. Иначе се викам Маја, и се надевам дека ќе се дружиме,делиме совети,мислења и итн. Веќе сум на форумов неколку часа и навистина се заразив поздрав
Здраво! Јас од Јануар сум, сепак сеуште сум нова Многу ми се допадна форумов Поздрав до вас, имајте убав ден
Ray man, прекрасно човече сум, многу ми е досадно и ич не ме мрзи одвреме-навреме ќе се 'запознаваме' пак на темава хехе
Одамна ве читав и ете и текна и јас да ви се придружам. Има едно 3 месеци од кога сум активна ии се надевам ќе се дружиме ^^
Здравооо јас сум еден месец така нешто на форумов па сега ја видов темава преубо е да се биде член,многу дружење,споделување чуства,радости,многуу корисни совети од сите тука едноставно како семејство.Прекрасно е
Pozdrav i od mene,duri sega "otkriv"vakva tema na forumov.prekrasni ste.golem pozdrav od Ohridskoto Ezero
здраво јас сум нов на форумот и фоpумот е прекрасен инаку сум од централна македонија на средна возраст
Здраво!Еве и јас сум нов на форумов.Видов некои теми кои ме интересираат,па решив да се зачленам.Се надевам дека ќе наидам на интересни мигови и дружење овде....Поздрав