Здраво!Јас сум од Битола,имам 23 години,среќно омажена со мало бебенце од 7 месеци воедно сум нов член на форумот Поздрав до сите
здраво и јас ете да се запознаам тука , од битола сум млад сум 25 годисеш ,, ми велат дека сум сладок и убав , макар шо јас не им верувам пошто сеуште сум осамен и немам девојка па така да ете на форумот сакам да си споделувам мислење со вас другарчиња. поздрав од мене
ете и јас на фемина да дојдам, нов сум младо детенце во најубајте години симпатично и слатко друго незнам што да кажам инаку слободен сум не сум женет ниту пак во врска - инаку немаше тука да бидам сега кој сака слободно нека пиши ке си споделиме муабет за било што сакам да споделам мислење со други позз од мене
Јас сум Мими ,една од поновите. Сакам да го зголемам кругот на пријатели ,па ако е некој за разговор слободно нека пише !! Поздрав до сите ви посакувам убава вечер
Здраво и од мене,јас ве читам одамна,а сега КОНЕЧНО се зачленив Поздрав,се надевам ќе ме прифатите и ќе се дружиме.
Здраво И јас сум нова,имам 14 ипол год.,8-мо одд. и сум од Скопје.Се надевам дека ке ме прифатите и дека ке се дружиме низ темиве.