Zdravo. Kako sto gledate i jas se zacleniv pred nekolku minutki po dolgo posmatranje na forumov navistina e zakon. Se nadevam deka ima i drugi devojki na moja vozrast. Hehe Pozdrav do site Ps: My name is Angela
Благодарам ти веке се вклопи во форумов мила и да твоите постови потврдуваат дека си доволно свесна и зрела личност. поздрав до тебе
Здраво на сите! Јас сум Ганшајн. Мала модификација на името Саншајн. Друго за себе би кажала дека не сум вообичаена, сакам луди и опасни работи, тетоважи, пирсови (наскоро и ова ќе го имам ) слушам метал, панк, рок, алтернативен воглавно гранџ, го обожавам Курт Кобеј, а финските бендови ми се слабост, поготово ХИМ и фронтменот Виле Вало. Го разгледав форумов и сварно ми се свиѓа. Мислам ќе имаме убава дружба тука.
Здраво на сите форумџики! Долго време ве читам, и денес конечно се решив да ви се придружам Се надевам дека ќе стекнам добри пријателки овде на форумот. Иначе имам 18 ( уште малку 19 ) години и сум од Кочани. позз
Jas sum malku od poodamna ovde ama nikogas ne sum ja otvorila temava i ne sum se predstavila!najpvin dobrodojdovte na site novi!Inaku imam 21 god ziveam vo sk podolgo vreme a sum od negotino.pozz do site i ajde da se druzime!
Zdravo i od mene devojki! Bitolcanka, studentka vo Skopje, ogromen fan i zavisnik od sajtov ve pozdravuvam site, osobeno novite clenovi, bez ni edno cvetce, kako mene se gledame niz femina.mk