Здраво,здраво на сите.. Долго време си читкам на форумов а еве сега решив и да се регистрирам.. Се надевам ќе се дружиме
секако дека ќе се дружиме....и јас сум скоро нова тука..и едвај чекам да почнеме да се дружиме (немора на фемина само..) поздрав до сите нови феминки...но да не ги заборавиме и постарите членови и секако администраторите кои ја создале оваа страна...Ви Благодарам! <3
Здравоо паа и јас сум прилично нова на форумов подолго време ве читав и ете така одлучив и да се зачленам Поздрав до ситее
Нова сум, понова ме нема! Ве читав од време на време, интересни ми сте, па се приклучив и јас. Очекувам едно големо "welcome to the club" од сите вас. Поздрав.
Па и несум баш нај најнова..ама сум од поновите барем за таква се сметам..поздрав до сите нови и до старите секако кои се незаменливи..
zdravo jas sum nova clenka na sajtot imam 29god se nadevam super druzba inace sajtot mnogu mi se dopaga [mod-kirilica:2j3cigpl][/mod-kirilica:2j3cigpl]
Па,еве сум и јас на Фемина после толку време читање решив да се зачленам...Здраво на сите,имајте прекрасен сончев ден
здраво на сите јас сум нов член и се надевам (очекувам) на добро дружење и одлична забава поздрав до сите