Hello Овде тазе мама на близначиња(оттука и мојот ник кованица од twins и ninja ) која е со милион прашања.
здраво mrs.fabregas и Twinja добренидојдовте овде на форумот,ќе се дружиме секако,има тука интересни работи,и форумџиките се супер со тек на време ке ги запознаете и така друго што да ви кажам...тоа ајде поздрав
здраво на сите јас сум нова на форумов штотуку се зачленив се надевам дека ќе се дружиме поздрав до сите феминки
Здраво, јас сум нова на форумов. И јас ве читам подолго време, па ми текна дека е време и јас да станам дел од Форумот Фемина. ♥
Здравоо! Веќе подолго време ве следам па решив и јас да се зачленам и да станам дел од форумот фемина,па се надевам дека ќе се дружиме .
Здраво, имам некое чудно чувство бидејќи се зачленив на форум каде што не верувам да има машки.... Но, морав да се зачленам да коментирам во тема која што и ми е омилена низ сите форуми , а тоа е темата за Анимирани филмови. Засега ми е малце чуден форумот, структурата на форумот, тешко се снаоѓам, но тоа не е проблемот. Поздрав!
Здраво девојки и момци, Се зачленив бидејќи гледам дека има пазар на книги на форумов, а јас се селам и имам книги кои сакам да ги понудам. Секако дека ќе се најдам и во останатите теми. Поздрав