Здраво јас сум зачленет неколку месеци, не сум многу активен, но ке гледам да најдам време почесто да се дружиме
Со завршување на школово доаѓа повеќе слободно време па затоа решив и јас да се зачленам и да поминувам доста време со вас.. поздрав
Хеј ...Еве конечно и јас да станам член на овој сајт и форум...инако од Неготино сум , имам 18 години ..ии..тоа ...се надевам дека убаво ке се сложуваме...ззз
Јас сум зачленета веќе неколку недели,но мислам дека никој не ме сака на форумов,па мислам дека за кратко време ќе го напуштам
Здраво на ситеее, и јас сум нова. Се зачленив пред 15 минути. Имам 17 години и се надевам дека ќе ме дружите
Здраво,ја не сум нов член,но би сакала да споделам со вас како всушност се чуствувам додека седам на фемина форумот. Пред се искрена личност сум и сакам забава,немам многу пријатели поради тоа што многу пати сум била изиграна од нивна страна. Ја сум личност во потрага по искрени и добронамерни муабетчиња... да не бидам погрешно сватена..По вистински пријателства Доколку има некој таков Беатриче мило ми е
Здраво и од мене! Форумов го читам скоро една година и во мај и јас се регистрирав, бидејќи многу ми се допаѓа! Акаунтов го имам од тогаш, па немав многу време поради школо и тестови, па на крај пасвордот си го заборавив, ама сменив таму по тие опциите и така... Инаку сега си го средив, зошто тогаш на брзинка си го направив! Јас сум многу дружељубива и секој муабет ми е добредојден! Поздрав до сите вас!