Здраво на ситееееее! И јас сум нова на форумов и почнав да пишувам мислења. Многу е интересно но мислам дека уште никој не сака да се дружи со мене. Како и да е има време позз
И јас сум една од поновите на форумов и сум личност која тешко се искажува на другарки и затоа мислам дека овде полесно ќе ни оди комуникацијата поздраав
Здраво дечки! и јас сум нова на форумов па се надевам на супер дружење. Долго време го следам форумот но никако да се одлучам да се зачленам,но еве ме и мене
Има неколку недели од моето зачленување. Малку потешко, но ете се прилагодувам и е доста интересно Им посакувам добредојде на новите феминкиии
Здраво на сите, и јас сум од скоро зачленета. Имам 27 години и разгледувајќи ги темите по форумот некако ми се чини дека сум една од повозрасните овде Како и да е, сакам да ги поттикнам и мојата генерација (момци и девојки) и повозрасните повеќе да учествуваат на форумот, секако од причина што совети на основа на искуство се најдобродојдени. Поздрав до сите
Здраво и од мене и јас сум нова регистрирана, а не дека не ве следам од старт се одлучив да се регистрирам затоа што ги имате најдобрите теми и уште подобри совети за истите. Се надевам дека и јас ке кажам нешто паметно и јас да ви поможам вас и вие мене Имам 24 години. Позззззз
Здраво на сите! И јас сум нова тука. Се надевам дека ќе се дружиме. Им посакувам добредојде на сите нови феминки
Здраво на сите нови феминки. Ви посакувам убав престој тука на форумов се надевам ќе се дружиме сите.
Здраво феминки.Јас сум нова...активна сум енос пред 3-4 дена и нон стоп сум на форумот...многу ми е забавно,барем не ми е досадно...Поздрав до сите вас!