здраво на сите. да се запознаеме. име и презиме да кажам нема, ќе си терам своја анонимна шема. го сакам светов, моден сум фанатик, сакам поезија да пишувам, и во одбојка сум вљубеник. животна цел - астронаут да станам и хуманирани дела колку што можам ќе правам! позз
Edno golemo zdravo i od mene sega se prijaviv no ve čitamod odamna pa sega ke mozam i da komentiram )
Здраво и од мене и јас предмалку се регистрирав се надевам на пријатна дружба на форумов и поздрав до сите форумџики на Фемина
Пред некое време се зачленив али не ве поздравив тука мило ми е шо си споделуваме искуства и мислења многу значи кога ке видиме некој неутрален од страна како ги гледа работите не само искуства сигурно тука се родени и пријателства за мене незнам шо би кажала сонувал голем сум обожавам да зборувам да црткам уживам во креативна работа и ТО ! добредојде на сите што сте нови и добро ве најдов вас старите членови
Се регистрирав пред едно ... 20тина минути, но веќе долго време онака пасивно пратев што се дешава на форумот. Се викам Емилија и се надевам дека ќе имам добар провод тука ...
Се регистрирав пред малку, а веќе подолго време го следам форумов. Мислам дека е интересен и корисен, и се надевам ќе се дружиме
Здравооо на ситее и јас подолго време го следам форумов а решив да се регистрирам заради тоа што бев воооодушевена од тоа колку вие девојки си помагате на темите за факултетите Се надевам убаво ке си се дружиме