Здраво! И ја сум тука веќе некое време. И кога немам ништо и никого тука ми е форумот на фемина и вие феминки, така да никогаш не сум сама. Поздрав до сите се надевам дека ќе се дружиме. Се најубаво!
Здраво на сите, јас од поодамна се зачленив ама никако да се ослободам да пишам. Ве читам сите и супер сте, се надевам ке си помагаме Поздрав
Добре ни дојде. Се надевам дека никогаш нема да се откажеш од форумов. Здраво и од мене. Пишувај ни почесто.
Здраво, Нова сум на форумов. Го најдов од сестра ми. Таа е зачленета тука. И да, добро се снаоѓам со форумов. Гледам и учам. Ха, ха.. Примаме, ако не тролуваш.
Хи ту олл не сум баш нова, ама во последниов период сум поактивна, сакам да се помагаме со совети и мислења без да има препукувања непотребни
Здраво и од мене Јас сум Марија, имам 13 години, и сум од село, ако ви пречи тоа слободно ќе си одам пред да се навикнам на вас Ве читам долго време, видов дека има и мои врснички овде, па решив да се зачленам. Најголем впечаток ми остави Дог-ловер Се надевам дека ќе се дружиме