Зашто да си одиш душичке и ти си човек и не си единствена од село, слободно доаѓај си и пиши си тука, никој нема право да те забрани или потцени
ич гајле да си немаш. и ја сум од село!!! хихи нели сите сме еднакви пред очите на Бога, така да нема врска дали си од град или од село, богат или сиромашен... Инаку, на сите нови ДОБРО НИ ДОЈДОВТЕ!!!
Здраво на сите,јас долго време ве читам и еве решив да се зачленам на форумов.Дремам на темите мода,лице,тело и коса )))),од сега ќе прошарам и по другите теми ))
Здраво! Се викам Мила и нова сум тука. Поточно, другарка ми ми го покажа овој Сајт и Форум и многу ми се допадна. Имам 13 години и обожавам животни, особено кучиња и мачки. Како што можете да видите на никот имам напишано раса на куче и да, таа ми е омилена. Па, може да ви се придружам кучакрки? Се надевам ќе ме примите.
Здраво! Јас веќе некое време ве следам онака и решив и јас да се приклучам, имам 17 години и се надевам ќе биде интересно
Zdravo, epa eve i jas da se prijavam kako nov clen, edno golemo bravo za druzbite i muabetite ednostavno pravite covek da stane zavisen od stranava. Imam 21 i se nadevam na priem )
Здраво на сите. Феминава ја обожавам, ја читам одамна, ама како пасивен посматрач. Решив да се зачленам, се надевам на дружба, поздрав.