Здраво Феминки, секојдневно сум на Фемина и на форумот, досега само како читател, но еве сега станувам и официјално дел од форумот како членка Позз
И јас сум нова тука, од вчера. Форумов редовно го посетував и читав веќе 3 години, и ете конечно се одлучив да се регистрирам. Инаку, имам 16 години. Обожавам животни, музика. Хоби ми е цртање. По природа не сум многу комуникативна личност, повеќе слушам од колку што зборувам. Тоа е се за сега.
Здраво и од мене. Имам 12 и сум од Скопје. Живеам во Виена, ама во јули би требало пак да се вратиме во Скопје, зошто на мајка ми и завршува мандатот. Воопшто не ми се допаѓа тука и чекам што побрзо да се вратам во Скопје ! Инаку форумов го читам од лани и видов дека има и феминки на моја возраст па се зачленив и јас. Дружељубива сум, па кој сакам може да ми пише ЛП. Најголем впечаток ми оставија Dog-lover, Someonespecial, RainBow и Gordana10. Поздрав
Здраво! Одамна ве следам, но сега решив и јас да се регистрирам. Мразам да се опишувам сама себе си, ќе излези дека сум нарцис . Се надевам дека ќе се запознаеме, дружиме и помагаме, фала Богу.
Добре ни дојде. Се надевам ќе имаш убаво време тука. И јас сум нова и можам да потрврдам дека форумов е одличен!
здраво феминки...Долго време сум вас посетител но сега брзо и ваша членка..Имам 21 година и сум срекна сопруга и мајка на прекрасно Ангелче.Инаку многу комуникативна личност..за сега тоа
Јас сум исто нова тука се надевам ќе се дружиме Од Скопје со име Мила.. рокер у душа се надевам ќе се дружиме
Сајтот е најсуперр Вчера се зачленив иако подолго време го разгледувам сајтов Јас сум Ана од Струмица имам 18..Се запишав на ФОН универзитетот во Скопје(за професорка Англиски) ии сеа си живеам овде
Здраво и јас сум феминка од вчера се надевам на убава дружба со вас. До вчера само ве читав и да ви кажам многу ми помогнавте со вашите мислење и совети на некои ситуации кои наликуваат на моиве. Јас сум од Куманово, имам 22 год и такааааааааааа........ за сите
Здраво јас сум нова феминка само што се зачленив имам 12 ипол години уште малку 13 се надевам ќе се дружиме
Добровечер мили феминки Нова сум,само што се зачленив,се надевам дека многу ќе се дружиме,сакаме и советуваме. Топол бакнеж за сите вас
Добровенајдов феминки и феминци..Пред 2-3 дена се зачленив,ми се допадна сајтов..Бај д веј од Скопје сум се викам Деспина, имам 14 години,па се надевам ќе дружиме.. Hugs for all