Здраво драги феминки! Ве следам веќе долго време и ете конечно направив и јас профил Морам да кажам дека сајтов е најдобар! Femina rules!
Епа здраво и од мене јас сум стара ама тука не сум ве поздравила Јас сум од Скопје имам 23 години и можеме нели некои кој е во можност некогаш да излеземе да се запознаеме да пиеме по едно кафе,можеби ке продолжиме да си се дружиме и понатака кој е за нека пише
Здраво! Собрав храброст за да се регистрирам тука. Видов дека имало и мои врснички, па дури и помали, па, сакам да испробам и јас, ако се сложувате, се разбира. Имам 13 години и сум голем љубител на животни. Повлечена сум по природа, и тоа ми е мојата лоша страна.
Здравоо на сите! Конечно и јас се ришив да си направам профил, иако ве читам подолго време. Се надевам на интересно време поминато на форумов
Здраво на сите !!!! Одамна ја следам фемина , оти е најдобра страна , пред некое време се зачленив , и последниве месеци сум поактивна по форумов, супер е , нема што нема поздрав до сите
и јас сум нова овде, многу сакав да разговарам вака со луѓе со големи искуства. Тинајџер сум и добро би ми дошле некој искуства од некого
добро ни дошли нови људи имамо.... Будите се сви те зову музика се чује,заиграмо скупа цело друштво ту је... Ама знам српски...како кравата шо знај инглиш да збора Хелоу на ситеее