Здраво на сите Одамна ја следам Фемина(патем,најдобар сајт е). Мило ми е што станав член на форумов.Се надевам на добра дружба
Здраво на сите ...И јас сум нова. Подолго време ве следам ми се допадна форумов и решив да ви се придружам!
Добредојтовте сите кои сте новина форумот Јас ви ветувам дека многу ќе се забавувате ќе научите многу работи а ќе запознаете и многу пријателки
Топло добредојде за сите,повелете на дружба,многу совети,и понекогаш судир на мислења.Сепак најдобар е форумов
Здраво девојки, нова сум на форумот. Пред се сакам да ви ја честитам Новата година,сите да сме живи и здрави и се што посакувате да ви стане реалност. Се надевам на добра дружба и забава.
Здраво девојки. Пред се, да ви честитам Нова година, нека биде убава и бериќетна, бидете здрави и весели. А сега, да се претставам: Јас сум М. Алан. (девојка). Штотуку се зачленив, но долго време го следам форумот, дури и предолго. Обврските не ми дозволуваа да се зачленам и да споделувам со вас мислења и совети, но сега можам да бидам поактивна па се надевам дека добро ќе се дружиме и оваа врска ќе трае. Искрени поздрави, се гледаме во другите теми.
Едно топло добредојде на сите вас се надевам дека ќе не научите многу нови работи и ќе се забавувате ! http://www.youtube.com/watch?v=Wb5VOQexMBU
ne sum bash nova no od ovie denovi stanuvam mnogu poredovna na forumov deka imam povekje slobodno vreme, mnogu mi e ubo ovde da chitam vakvi iskustva, inache sum ushte vo sredna shkola, imam dechko so koj sme zaedno 1 godina i sum spremna ovde da gi spodelam moite iskustva i soveti pa i da najdam nekoi prijatelki so koi bi mozhela da se zabavuvam vo idninata
Здраво на сите, јас сум нов член, би сакала на овој форум да се забавувам и да го поминувам слободното време тука