Здраво, јас сум Ајрони, нникот не е поврзан со мојот карктер, во моментот кога го креирав профилот имав таков момент , а и не ми текна друго, од Скопје сум и имам 24 години. Ве читам мноогу одамна, но сега се решив да се приклучам официјално во семејството на Фемина. Па.. добро ве најдов.
здраво и од мене јас сум Мередит,за тоа корисничко име се одлучив онака затоа што ми се допаѓа.Инаку имам 24 години и сум од едно малечко градче во источна Македонија се вика Берово.Ве читам редовно меѓутоа дури сега решив да ви се приклучам и јас.Инаку подобро да се запознаеме,јас сум мажене и имам два сина едното 4 години,другото 1 годинка и три месеци.Па тоа е тоа се надевам на добра дружба и инатересни и корисни совети.Ве поздравувам.
Хелоу! И јас сум нова.. Првично профилот го направив за да побарам помош во врска со англиски, но разгледувајќи наоколу многу ми се допадна! И ете... се надевам ќе станам редовна тука и ќе се спријателам со сите вас.
Здраво на сите! Лет ми интродјус мајселф Јас одамна манијачам на фемина и ете денес решив да се приклучам, и се надевам дека ќе ме прифатите како нова во "класот". Жалам што не донесов 100 грама кафе и нешто благо, туку со празни раце дојдов ама сметам дека тоа нема да има многу влијание. Ве поздравувам! Убава вечер на сите!!
vivi.davvero добредојде како што кажа во КЛАСОТ Се надевам дека ќе се дружиме ии забавуваме..аа за благото не забораваме (особено јас) ќе го чекаме..хихих
Здраво јас сум нова, односно не баш одамна го читам форумов и на крајот решив да станам дел од семејството Фемина па лани се зачленив но не го користев баш многу еве од сега па натаму Добро ве најдов сите се надевам дека ке се дружиме инаку имам 20 години
Поздрав на сите. Чест ми е да кажам дека се придружив на овој форум. Се надевам дека ќе се дружиме и ќе ти продолжиме да ги споделуваме нашите мислења.