Не е битно колку години имаш.Битно е да бидеш своја и да се забавуваш.Добре дојде на Фемина,најдобриот сајт за релаксација во слободно време. Примено
ajde edno novo masko na forumov ! pozdrav do site ! koj saka chat za bilo sto neka mi pise licna poraka !
Сите се добредојдени! Ќе си се дружиме и советуваме..па ајде наскоро се надевам дека ќе го украсите профилот со цвеќенца
одма ќе се запознаеш со форумов..бидејќи е прекрасен..има многу добри и убави совети ..и секако ДОБРЕДОЈДЕ
здраво на сите не сум од новитее само ми е нов профилот затоа што одредени личности дознаа за мојот профил... ве поздравувам ситее
Здраво, не сум нова, овде сум од минатата година но профилот ми е нов. После 2 неуспешни профили(ми го дозна сестра ми никот и на двата). Решив да не се замарам повеќе со профили и овој го направив ради реда за да можам да пребарувам. Денес решив да почнам да го користам од досада, се надевам сестра ми нема повторно да "шета" овде и да ме најде. Ако не испадне сестра ми Bad Bitch ќе си се дружиме долго
Добредојде..Па не си баш нова имаш бело цветче и те имам видено ..Како и да е и јас се надевам дека ќе се дружиме и како што кажа QweenSM наскоро со сино цветче да те гледаме