Здраво. Ема, мило ми е. После долго време решив да се зачленам, бидејки форумов стана дел од моето секојдневие. Би ми било мило доколку се дружиме, форумов има доста интересни теми, да разговараме, да размениме мислења и ставови. Ми се допага Вашето друштво. Има доста форумџики кои ги читам секојдневно. Би ми било мило ако се дружиме.
Здраво феминки, јас сум Shya и нова тазе сум на форумов, се надевам на добра дружба со вас, стекнување нови искуства и пријателства и меѓусебно помагање
ejj jas sum nova i od damna mislam da napravam ama bezuspesno sega konecno napraviv i se nadevam na druzba..i mene tuka mi e mnogu interesno pa se nadevam ke na druzba..
Moonglow добредојте..секако дека те примаме во друштвото bebushe и ти добредојте се надевам дека ќе си се дружиме
еее јас како нова сум утнала тема, налтева на сосем друга ама ако Здраво на сите Јас сум Иви ии сум од Гевгелија одамна се мислев да станам член ама ете дури сега решив
Nina.Simone добредојде..и јас се надевам на добра дружба со тебе Ivy89 и ти добредојде..се надевам ќе ти се допадне форумов и дека ќе се дружиме