Здраво. После долго време решив да се зачленам, бидејки форумов стана дел од моето секојдневие. Би ми било мило ако се дружиме и би делиле мислења и совети
Многуу долго ве читкам,и ми причинува задоволство (дури и кога расправате за некои филозофски работи ) и се надевам дека ќе ме прифатите
Здраво, јас сум нова тука...форумов ми изгледа интересен, се надевам дека ќе се дружиме! Специјален поздрав до summer-lover
Тој не се пријавил овде за да знае форумот дека е нов aма нема везе. DogLover13 добредојде. Се надевам дека ќе се дружиме и дека останатите ќе те прифатат.
Здраво девојки! Вчера се зачленив на форумот, ама ве читам од пооддамна Мислам дека супер е дружбата и советите овде, па се надевам ќе ме прифатите и ќе станам дел од тоа
Добар ден луѓенца, еве поздрав и од мене, многу долго ве читам и на повеќето ви се воодушевувам на споделените мислења, инаку се зачленив прееска ама сеа ми текна тука да си се претставам by the way јас сум просто фрапирана од толкава интелигенција на едно место, тоа досега не сум го сретнала позз и секое добро!