Здраво, јас сум нова на форумов од пред некој ден Како и да се надевам дека убаво ќе се дружиме и дека ќе си помагаме. Позз до сите феминки. <3
Хеллоу!! Незнам веќе колку време го следам форумот, ги имам прегледано речиси сите теми, и еве дојде и денот кога јас се зачленив.. Овие денови сум преокупирана со обврските за матура па незнам колку време ќе можам да одвојам за да се запознаам со сите вас.. Поздрав девојки
Мислам дека веќе неколку години активно си го следам форумов и незнам зошто се немав порано зачленето, зависна сум значи,секој слободен момент го користам тука. Имав некој проблем со e-mail-от за активација ама еве ме, конечно. Јас сум Madilyn, се надевам дека ќе се дружиме
Здраво Подолго време го следам форумот, навистина е прекрасно место за дружење. Конечно дојде ред и јас да се зачленам. Јас сум Shay, се надевам дека ќе се дружме
Здраво на сите долго време го следам форумот има многу интересни работи и исто така ми има (поточно вие феминките) помогнато за многу работи, неодамна се зачленив и се надевам дека ќе се дружиме заедно ќе споделуваме доживувања, мисли, емоции, и т.н. Поздрав
Zdravo dragi feminki sakav da ve prasam nesto me interesira kako mozam napravam nova tema na Forumot? Blagodaram odnapred golem pozdrav