Поздрав Феминки , иако сум веќе тука неколку недели, сепак како што е редот и јас да напишам во темава. Веќе две години ве следев, претходно си направив профил, но ја заборавив лозинката па сега нов си отворив. Најдобри сте и се надевам на добра дружба на форумов
Здраво,јас сум нова на форумот,од пред неколку недели но еве сега прв пат ја гледам темава се надевам ке се дружиме
Здраво девојки! Од пред некое време се зачленив, но дури сега ја видов темава. Се надевам дека убаво ќе се дружиме и ќе споделуваме разни изформации, искуства и совети. Голем поздрав до ситеее
здраво јас сум нова на форумов се зачленив пред два дена бидејќи тука можам да најдам многу корисни совети и да делам мое мислење со сите.. поздрав до ситее
Корисничко име:RockNroLLGirL Локација:In coma Возраст:15 Професија:со тетин ми бунари копаме Интереси:Gn'R, гитари, цртање, спиење, досаѓање, музика и бурек добредојдовте сите нови феминки , ако имате заеднички интереси со мене : hello, be my friend и nice choice
Здраво на сите Ве следам веќе долго време и конечно одлучив да се регистрирам, да чкртнам нешто и јас. Воодушевена сум, секоја пофалба за форумов, а и за феминките кои споделуваат искуства. Се надевам дека ќе си помагаме и ќе се дружиме
Здраво девојки Ве следам веќе две години и конечно се зачленив.Поздрав до сите вас и се надевам дека ке ме прифатите
Јас вчера се зачленив дури и напишав неколку мислења, а еве денес ја гледам оваа тема Инаку Ве следам од поодамна и многу пати сте ми помогнале без да прашам
Здраво девојки Јас се зачленив пред еден месец, но дури сега ја гледам темава . Ми се допаѓаат мислењата што ги споделувате на форумов, па се надевам дека ќе ме прифатите и ќе се дружиме
Здраво девојкии Јас сум најнова феминка (се надевам) пред неколку минутки се зачленив, а инаку долго ве следам и конечно и јас да ви се придружам. Се надевам на добра дружба.
Добρе ни дојде YoungandBeautiful, не си згρешила што си се зачленила, супеρ вρеме ќе пополнуваш со нас туκа