здраво на сите! го следам сајтот од многу оддамна ама вчера се зачленив,нова сум! ми се допаѓа многу! поз до сите
Не дека сум нова, акаунтов го имам направено од поодамна ама не пишувам често, па деновиве се присетив на ‘‘фемина‘‘. Имам 13 години, од Кичево.. Сега засега доволно Многу ми се допаѓа сајтов, споделуваме мислења, искуства, а воедно и се дружиме. Одсега повеќе време ќе минувам тука, почесто ќе пишувам мислења, така најубаво ќе се запознаеме.
Добρе ни дојде Џои. Само незнам зошто мислиш деκа е потρебно хρабρост за да се зачлениш . Не гρижи се овде се е анонимно, и ниκој нема да ги дознае твоите тајни освен аκо самата не си го отκρиеш идентитетот . Уште еднаш топло добρедојде, и убаво да се дρужиш со нас. .
Азиските стршлени толку добро се населија во Македонија,што една од нив дури и си направи профил на Фемина Бацки,се надевам дека ќе се дружиме.
Хехе, у секој случај добредојде! Се надевам дека ќе бидеш фина и нема да не нападнеш, туку дека ќе се дружиме ! Полно бацки стршленке и до тебе
Знам дека е чудно, ама јас сум посрамлива, и така некако незгодно ми беше, ама сега гледам дека е интересно, а и фала на сите за гостопримливоста.
хахаах добредојде Спојлер те молам не не заразувај Многу ми се допаѓа твоето корисничко име :brofist:
Здраво на сите. Јас сум нова членка и баш ми е мило што сум дел од овој форум. Се надевам дека ќе се дружиме. Поздрав.