ви благодарам Дреам-Гирл од се срцеее вие сте едно прекрасно девојче,со големо срце и душа, се надевам дека ќе се дружиме и помагаме,ви посакувам се најдобро
добровенајдов девојкиии Ви благодарам за гостопримството,се надевам дека ке се дружиме и ке си помагаме имајте убав неделен ден ситеее
Епа и јас сум нова Очекувам добро дружење, почесто да се среќаваме на оние позитивните теми Бидејќи јас се приклучив на форумов барајќи поддршка во оние негативните и веднаш се осетив подобро благодарение на вас. И пред да ми посакате добредојде, јас да ви кажам добро ве најдов Останете ми со здравје.
здраво,јас ке избегам малце од темата но само ова го видов најбрзо што имате пишувано па најверојатно ќе можете да ми помогнете. итно ми треба есеј за книгата Страданијата на младиот Вертер од Гете под наслов Пејсажот во романот наспроти духовните расположби на Вертер. ве очекувам ако знаете и можете да ми помогнете и се извинувам за попречувањето на темата и вашите разговори. поздрав
zdravo na site vas odamna ve sledam pa resiv da vi se pridruzam super ste se nadevam deka ce se druzime pozd
Поздрав добре ни дојдовте сите нови членови секако и за оние ноќни птици кои само ноќе летаат хахах поздрав се надевам убаво ќе се дружиме
јас сум одамна зачленета, т.е. не баш одамна, од 30мај ама еве сега ја гледам темава па да ве поздравам сите
Pozdrav do site i jas sum nova,slucajno go najdov forumov i mnogu prijatno sum iznenadena ne sum znaela deka ima vakvo nesto.Poradi mojata tazna sudbina se zacleniv, procitav mn interesni raboti.Navistina e golema podrska sto ima vakov forum.