Сега кога гледам, сфаќам дека јас може сум единствената шо кога се зачленила на форумов не сум се запознала, т.е. некое од моите први мислења не било овде. Срам да ми е. Испричавајте за оф-топикот.
Здраво на сите и ја сум нова на форумов веќе долго време ве следам па решив и ја да се зачленам се надевам на добра дружба
Здраво на сите. Одамна ве читам и конечно најдов малкУ време да се зачленам и да пишам по нешто. Супер форум многу мислења, многу совети.
Здраво на сите и од мене. Ветувам нема да прашувам прашања ко од гламстик и да создавам глупи и дупли теми. Се надевам на добра дискусија...
Здраво на сите.После долго читање на ваши мислења конечно решив да се зачленам па се надевам ќе се дружиме.Нова сум и очекувам да ме прифатите сите Поздрав до Вас
Здраво на сите има некоја феминка со слободно време,да ми пише ЛП ..сакам да разговарам со некоја потребен ми е разговор
Здраво и од мене, не знаев но ете сум била овде веќе цела една година, ве читам повремено а ретко пишувам...се надевам дека во иднина ќе сум поактивна.
Sagittariu57 vi se vraka so nov profil po zaboraveniot password i neuspehot za vrakjanje na istiot, sega sum Amore* mi falevte
Извинете не ја видов темава. Пред неколку дена се зачленив и се надевам дека овде сите ке се забавуваме и дружиме поздрав и ви благодарам многу
И даа ете ме и мене....веке одаамна ве читам и еве сега се зачленив....Многу ве поздравувам и се надевам на добро друштво.