Здраво на сите јас сум нова овде и сум спремна за секаков вид на забава и дружење.Решив во оваа 2015 да направам многу корисни работи за себе и започнав со тоа што се зачленив овде на фемина.
Здравоо, јас сум Лејла. Живеам во Скопје, учам во гимназија, во слободно време цртам и слушам музика. Гледам мн. филмови но не гледам ниту една серија Голем дел од времето ми одзема интернетот(социјалните мрежи). Тишичен живот на средношколка во Скопје, Учење пон. вто. сре. чет. а шетање пет. и саб.
епа еве и јас да се претставам бидејки сум нова на форумов. како што гледате (читате) јас сум panter и тоа црн. имам 20 студентка сум. не сум баш нешто зборлеста (се надевам дека ќе го надминам тоа дека не сум зборлеста). сакам да гледам филмови, слушам музика итн.
и јас да се претставам. јас сум zaru, учам во средно стручно. сакам да читам, помалку да пишувам, слушам музика и сл.најчесто седам на социјалните мрежи па ете одлучив да се зачленам и на овој бидејки подолго време на femina читав хороскоп и тоа
Добре дојде , ние сме расположени за дружење и совети слободно опушти се , и биди тоа што си , нема да згрешиш ништо