Здраво на ситеее,и јас сум нова ,едно две години си читам мислења ама никако да се зачленам па си викам време е хах
Нова сум на форумот. Веќе една година ги читам мислењата и сега решив да се зачленам. Се надевам дека убаво ќе се дружиме.
Нова сум на форумов и искрено многу ми е мило што станав дел од ова преголемо семејство хаха Цел ден висам на форумов и секојдневно се изненадувам од многу постови , многу искрени совети читам и ми е мило за тоа .. Требаше уште многу порано да се зачленамм
Баш е интересно многу работи научив од форумов, иако сум машко баш на против дознав многу работи кои навистина ми беа потребни, инаку сум од Куманово.
Здраво и од мене Долго време ве следам,читам ваши мислења,многу корисни совети и ете после толку време се зачленив во убедливо најдобриот форум Поздрав до сите, се надевам на добра дружба со сите
Epa zdravo i od mene Jas sum Kristina imam 19godod Tetovo sum a ziveam vo Germanija vejke 6 god , isto taka verena sum tuka vo Germanija Se nadevam deka kje se druzime i kje se pomagame devojki backi