Здраво, јас сум 4-ка и сум нов. До вчера не ми идеше потврда за активација. Нова година. кинеска нова година, хибернација и тоа. Се надевам дека ќе се дружиме. Сајонара
Здраво на сите. Јас сум нова сум на форумот т.е. само што се зачленив. Долго време го следам форумов но сега решив да се зачленам, па се надевам дека ќе се дружиме
Здраво на сите, само што се зачленив иако подолго време го следам форумот....се надевам дека ќе си помагаме едни на други. Поздрав
Едно големо здраво и од мене. Веќе една година сум зачленета и ве следам и читам. Но немав многу можност да коментирам. Па се надевам дека од сега ке имам поздрав до сите
Здраво до сите!!! Јас сум нова тука,имам 35 год,мажена и имаме 3 годишен син,и сега сме во план за второ !!! Се надевам на убава дружба тука
Здрaвo нa сите нa фoрумoв Се нaдевaм нa дoбрa кoмуникaцијa и успешнo дружење сo сите вaс.дoooлгo ве читaм.пa кoнечнo се решив дa се придружaм
Hey...здраво...одлична идеја и можност за запознавање и претставување на новите членови...најпрво да се претставам, односно да се најавам како нов член на овој форум и со нетрпение очекувам да се приклучам на многубројните интересни разговори на најразлични теми...поз и Ви посакувам се најубаво )))))))