da ve pozdravam site forumki da se zapoznaeme jas sum mama na prekrasno malo, palavko, mashko bebence denot ispolnet so nego od ovrski niz doma pauziram pa si najdov udobno katce za laptop vo dnevna i dodeka bebe odmara mama ke bide aktivna vo spodeluvanje na iskustva povrzani so malishanite se nadevam na prijatna druzba
Здраво и од мене! Самиот аватар зборува за мене☺ Млада мајка на две прекрасни дечиња кои се мојот живот и моја 24 часовна окупација. Од зафатена кариеристка станав мајка домаќинка, мајка учителка и мајка другарка. Секој слободен момент испробувам нов рецепт, уживам во добра книга, и се надевам на добра дружба со вас!
Здраво на сите од дамна го следам овој форум,но никако да се зачленам па еве сега решив и си направив профил.Се надевам дека ке имаме пријатни муабети и убава комуникација и разбирање,имајте убав ден.
Здраво девојки! Добро ве наоѓам по втор пат! Инаку бев член во „старата постава“ на форумов, но пред повеќе години се откажав од различни причини и само пасивно ги следев темите кои ме интересираат. Бидејќи сакам да започнам од ново, отварам нов профил и ве поздравувам! Се надевам дека добро ќе се дружиме зашто не сум конфликтна личност, а доколку некој ме препознае понатака - нека ме информира во лична порака. Поздрав!
Zdravo i jas sum nova. Od skopje sum go sledev sajdot i pred da se zaclenam imam 17 godini. I se nadevam deka ke se druzime i ke komentirame na razni temi pozz
Здраво Девојки Барав слична тема и сега ја најдов : Нова сум и јас, се надевам ќе се дружиме и ќе разменуваме, мислења, искуства <3
Heii zdravo I od mene ve citav dolgo vreme pa resiv da si se zaclenam bidejki forumov e odlicen inace jas sum od struga imam 18 god.Se nadevam na dobro druzenje
И јас да ве поздравам , нова сум на форумов , се надевам дека ќе си правиме убав муабет на различни теми , иначе имам 20 години и сум од скопје и ве следам долго време на фемина . Имајте убав ден
Па не сум баш нов член, но не бев активен. Сега поради некоја X причина решив да бидам малку повеќе активен и во рок од еден ден можеби напишав 3-4 мислења. Пошто сум срамежливо момче во реалноста, и овде ме фати срам, преовладуваат женски членови ( или барем така пишува ). Се надевам не е проблем ако се вклучам некаде во дискусија, поздрав!