zdravo i od mene, se sto ve interesira od maski aspekt moze slobodno da me prasate, so zadovolstvo ke go dadam moeto mislenje
И јас не сум баш нов член. Зачленета сум подолго време, но не бев активна. Се надевам дека сега ќе имам можност да коментирам почесто и дека добро ќе се дружиме.
Nova sum na forumov, denes se zacleniv. Neznam kaj sum bila do sega, ali ova e edinstvenovo mesto kaj se opustam i mozam da zboruvam za se
Здρаво, јас ти сум стаρо-нов или ново-стаρ член. Одамна се имам зачленето ама има поминато подолго вρеме од моето последно мислење. Би саκала паκ да се аκтивиρам и `и јас се надевам на добρа дρужба
Добредојдовте сите!! се надевам ќе си го најдете своето место на Фемина бидете корисни,помагајте и ќе ви биде помогнато
Здраво на сите, само што се зачленив иако подолго време го следам форумот....се надевам дека ќе си помагаме едни на други и слободното време ќе го поминувам тука
Здраво на сите. Денес се зачленив, што значи нова сум на форумов. Се надевам на заедничка забава и соработка