zdravo na site jas sum nova vo ovoj forum i stvarno mnogu mi se dopaga super e se nadevam deka ke najdam mnogu novi prijateli.se vikam an4e imam 20 god.mazena sum.pozdarv
Здраво денес се регистрирав и сакам да ве поздравам, јас сум од Битола имам 37 години среќно сум омажена имам две керки од 15и10години.Се надевам дека добро ке се дружиме.
Здраво и од мене, имам 17 години, од Охрид сум. Се надевам дека ќе го разработиме форумот и ќе споделуваме супер мислења и совети Се најубаво
Здраво девојки,па и по некој залутан момак (ако случајно се најде) ... се надевам дека од денес па натака убаво ќе се дружиме и споделуваме искуства!
ajde zdravo i od mene jas sum Sabina od skopje,28 ipol godini ,vrabotena,kisnam na net,sakam da se druzam,zabavuvam,siram i odrzuvam kontakti denes se zacleniv i mi izgleda dosta interesno :mrgreen: se gledame
Zdravo na site, jas sum nova i navistina mi se dopaga sajtot,inaku sum nesrekno mazena i majka na dve prekrasni decinja ops:
Zdravo na site.Jas sum od kavadarci srecno mazena i imam kerkicka 1godinka.Sajtot go najdov na fb i mnogu mi se dopadna pa se nadevam ke se druzime.Inaku sum farmacevt pa ako nekoj go interesira nesto povrzano so lekovi i medicina slobodno prasajte.Pozzz
Zdravo jas sum nova na ovaj sajt bas e super ,se nadevam deka dobro ke se druzime i razmenuvame iskustva.Pozdrava za site.
Se nadevam deka nema da stanam zavisnik od kompjuter kako decata. Imam 45 godini i dve kerki od 15 i 12 godini. Mi se dopaga forumot i se nadevam deka ke uspeam da odvojam vreme da pisuvam moi i da citam tugi mislenja za odredeni raboti.
zdravo na site. i jas go najdov sajtov na fb, dojdov, zirnav, mi se dopadna i se zacleniv nemam iskustvo so forumi,sepak se nadevam deka ke spodeluvame mnou momenti. inaku od Sk sum, 29, nemazena,singl. pozz do site
Исто, ве најдов на ФБ, и еве ме и мене. Студентка, 22, се реализирам постапно... Се надевам на супер дискусии и размена на искуства овде...
Поздрав до сите во женскиот форум. Јас сум од Скопје имам 29 години , среќно омажена и имам син на 4 годишна возраст.Се надевам дека убаво ке се дружиме и ке споделуваме заеднички теми на форумот.
i predpostavuvam jas sum nesto kako junior clen na forumov , ama duzete me pa vaka ete ja mojata zivotna prikazna ,,imam 15 godini sum srekno zaljubena vo decko koj ima 25 , ete tamu mi bila srekata , znam deka e golema razlikata vo godinite ,no sega znam nikogas neznaes sto ke ti donese zivotot pa zatoa nikogas ne veli nikogas. Inaku sum idna medicinska sestra i gord prvenec na generacija vo slobodno vreme rabotam vo kozmetickiot salon na majka mi se zanimavam so se i sesto od nadgradba na nokti do frizeraj i depilacija , golem obozavatel sum na pisaniot zbor , ja sakam literaturata i poezijata , obozavam da visam na fb koga mi e dosadno i ocajno ja mrazam insruktorkata po praksa koga me tera da mestam dolen carsaf po 5 pati tolku od mene od gospod poveke pozz
Zdravo na site!!Kako sto gledam jas sum povozrasna od vas,no se nadevam deka ke se druzime.Gi sakam lugeto i sakam da se druzam.Jas sum majka na dve golemi deca.Femina e prekrasna i im posakuvam uspeh.