Zdravo feminki nova sum, i se nadevam na dobra druzba..! ps se izvinuvam za latinicata nemam mk podrska na tel.
Еве и јас да кажам здраво на темава, нов член сум на форумот. Се зачленив за да дадам свој придонес со моето досегашно искуство во сите сфери од животот. Не планирам да се правам експерт за се и сешто (а не разбирам ништо) или некој паметњакович, туку најреално ќе си давам мои мислења и ставови. Го избрав никот NightBreaker или во превод “кршач на ноќта“ затоа што обично сум ноќна птица, ја кршам ноќта и го дочекувам изгрејсонцето со кафе... нема ништо поубаво од тоа. Знам дека не се врши дискриминација на овој форум , но сепак да кажам дека сум од “малцинството“ т.е. од машкиот пол. А инаку Македонец сум по етникум морам и тоа да го напоменам бидејќи кога кај нас ќе се спомене малцинство одма се знае на што се мисли... такво ни е поднебјето што да се прави. Сакам до крај чиста сметка за долга љубов. Па... се надевам дека ќе имаме фина и пријатна дружба. Барам да не бидам суден пред да ги напишам првите 100 поста. Инспирација за оваа мисла ми е типичната женска осуда “сите машки се исти“. Епа не се сите исти. Тие што се исти се во просекот, тие што се различни се над просекот. Спаѓам во втората група. Gracias за разбирањето!
Dobra vecer jas sum Lejla od Skopje omazena vo Belgija imam sin godina ipol vrabotena super e sajtov za druzene pozdrav
Zdravo jas sum od makedonska kamenica ( mnogu i ne znaat kade e ) no ziveam vo stranstvo imam 20 god majka na kerkicka od 10 ipol nedeli mazena. Nov clen sum na femina pa slobodnoto vreme ovde go vlozuvam. Pozdrav do site i vo dobro i lošo da si pomagame a najvažno da se družime
Еве и јас да се пријавам на рецепција. Денес ја открив темава. Нова сум и засега форумов ми е како некое катче за исповед, ама ветувам ќе се дружиме и по другите теми.
И јас сум нова, ми се допаѓаат темите и тоа што секогаш можеш нешто да прашаш и брзо да добиеш одговор.поздрав до сите,се надевам на добро дружење
Здраво на сите! И јас сум нова тука. За фемина знам уште поодамна, редовно читам статии, ве читам и вас феминки и конечно решив да се зачленам. Се надевам на добра дружба.
Еве и јас да кажам здраво на темава, нов член сум на форумот. Инаку студирам во Битола. (но не сум од таму) Имам 21-22 години. Иако форумот е наменет за поубавата половина, и јас заедно со Night Breaker сум од малцинството (т. е. од машки пол). Ја користам оваа прилика да упатам поздрави до сите вас, почитувани членови на Femina форумот.
Здраво на сите! Веќе долго време ве читам и многу се мислев дали да се зачленам затоа што ова е женски форум, но кога видов дека тука има и машки членови, си реков ајде и јас да се зачленам. Се надевам дека ќе имаме пријатна дружба со сите и убава комуникација. Имајте убав празничен ден.