Јас сум Камелија. Сакам да зборувам за се. Не верувам во натприродни работи, никакви. Не сакам адети. Не ги сакам луѓето, но го сакам човештвото. Не сакам површни луѓе. Не сакам луѓе кои преживуваат. Сакам луѓе кои живеат со полни гради и кои ја бараат смислата во се. Зошто без смисла, ништо не е вредно за постоење. Сакам слободоумни луѓе. Широкогледи. Ослободени од средновековните стеги на ова поднебје. Сакам животни. Сакам поезија, повеќе од проза. Сакам музика. И не сакам клише. Лигушки. Плачковци. Бескичмењаци. Посебно не сакам жртви. Се надевам ќе најдам некој кој слично размислува
Здраво ја сум членка од порано меѓутоа не бев многу активна во последно време. И јас сум од Скопје (родена во Охрид), среќно омажена, и имаме две близначиња (Стефан и Димитар). Сеуште се опоравувам од бременоста па претпоставувам повеќето од вас знаете какво е тоа искуство. Се надевам дека ке водиме пријатни разговори и ке разменуваме мислења и искуства за се она што што значи пост - бременост .
Еве и јас денеска се зачленив, барајки дека некој може барем со разговор да просветли некои работи од женска страна пошто сум збунет од жените.
Здраво затоа што си нов член си се зачленила денеска најпрво ти предлагам да ги прочиташ правилата на форумот. Разгледај ги темите затоа што има премногу.Провери дали темата која што сакаш да ја отвориш веќе ја има на форумот затоа што и да ја направиш ако е дупла или слична на некоја ќе оди во Канта Прочитај разгледај ќе ти се разјаснат повеќе работи
Zdravo jas imam 19 godini ako saka nekoja devojka na vozrast od 18-20 godini koja e raspolozna za dopisuvajne i zapoznavajne neka mi pisi vo inbox