Здраво Ве следам подолго време и се зачленив но ја заборавив лозинката и еве ме пак. Имам 19 години, средно завршив пред 1 година, не студирам, не работам и така. Имам дечко веќе две години се надевам уште многу ќе си дочекаме заедно. И тоа е . Поздрав до сите
Здраво, нов член сум. Ве следам долго време, па се зачленив сега, се надевам ќе се дружиме. Следете ме.
Здравооо женски Го подзаборавив форумов одредено време од премногу обрвски Имам 18 ипол год И се надевам да добра дружбаа како и останатите
Здраво и од мене.Прекрасен форум.Имав од одамна се логирано ама ја заборавив лозинката.Тука сум за многу совети и прашања.Мајка сум на 4 месечна принцеза и сум 30 годишна(уште малку)Се надевам на прекрасно дружење.Пријатна вечер
Здраво и од мене форум на кој никогаш не е досадно иако форумов е Женски има и по некое Машко дојден сум за дружба и нови познанства поздрав.
Здраво! Се зачленив сега ии за вас сум нова . Ама сепак не сум. Имав и претходно профил на форумов и многумина ме знаат (нема да кажам кој е), го направив некаде пред година ипол-две но го "напуштив" минатата година. поради одредени причини. Сега сакам да сум активна само на одредени теми, паа на 2-3 од темите нонстоп ќе ме гледате