Здраво на сите! Се викам Ваља (Валя на руски), живеам во Софија 3 години. Зборувам руски, бугарски, англиски, романски и латвиски. Ептен сакам да патувам Работам како преведувач. Има овде некој кој живее во Софија?
Здраво и од мене не сум нова само профилот ми е нов.До пред два дена бев активна од другиот профил но немозев да се најавам од непознати причини па еве ме сега пак.
Здраво нов член сум. Ве следам доста долго време, може да се каже дека на страната сум 24/7 , но еве дури сега решив да се зачленам. Се надевам ќе се дружиме.
И јас сум зачленет пред околу 2,5 месеци. Уште малку ќе сум зафатен па после се надевам повеќе ќе можам да пишувам. Ми се допаѓа овде што навистина има многу теми многу коментари, живо е. И повеќето се женски, а со нив може културно и фино да се комуницира, тие се како нежни цвеќиња. И благодарен сум многу што е дозволено членствто и за машки.
Hey hallo! Ете уште една нова членκа на фоρумов Ептен ми е κул фемина уште дуρи го следев само сајтот. А за фоρумов да не збоρам. Саκам дρужба, ρазни мислења, зезања, дебати и сеρиозни совети All the best! Девојκа од најдлабоκото и најмиρното место на западов наш
Поздрав Еве ме пак после 2 год,ама со др.акаунт зошто со стариот имав проблем,се надевам на добра дружба..