здраво на сите. јас сум нова овде. ми се допага Фемина многу, одамна следам се но на форумот не сум била активна. едно време бев многу активна форумџика по скоро сите форуми... дури имав и своја страна/ форум, бев админ на доста други форуми итн итн... како и да е, сега сум малку повеке активна по дома, мамичка сум на едно момче Теодор 6ипол год и едно во стомачето кое треба да искочи уште малку. па се читкаме.... многу ми е мило што станав дел од вас и се надевам на добра дружба
Добредојде Пред се, среќни празници Никот од прва ме асоцираше на Стифлерс мам Се шалам, не ми замерувај уште ме држи од НГ Нека е жив и здрав Теодор па новото бебе да си го пречекаш во прекрасна дружба со другите трудници овде
хахах ме насмеа со тоа Стифлерс мам.. хахах случајност инаку благодарам за честитката гледаш јас колку ми текна хаха честитам на сите.. малку сум заборавена но... оправдано, мислам уште еднаш благодарам. се читкамеее
Dobro ve najdov mili moi.Zdravo na site jas od denes sum nova. T.e denes napraviv svoj prof a odamna ve sledam.Vi posakuvam srekjna nova godina i srekjni praznici.Da ste naj srekjni da imata mnogu povekje zdravje ljubov srekja i se po red ovaa godina i sekoja naredna.Se sto sonuvate daj boze da vi stane realnost.Imajte mnogu uspesi na koi site ke se gordeeme so vas i zaedno kje ja spodeluvame srekjata.Pozdrav
Здраво на сите, веке подолго време го следам и читам форумов а сега се одлучив да ви се придружам активно.
WELCOME Одамна не сум ѕирнала во темава, ама од време на време тука сум да ви посакам добредојде на сите нови, да ни бидите активни, добри, срциња како шо сте биле до сега
Здраво Се зачленив денес ама ве читам веќе некое време. Супер сте девојки (и по некој дечко) и мило ми е што сега и јас сум меѓу вас. Се надевам на добра дружба.
Здраво на сите Фемина форумци, јас сум нова овде и се зачленив пред само неколку минути форумот е одличен и за забава но и за корисни информации, па се надевам дека ќе се дружиме многу Јас сум апсолвентка (спремам дипломска) на Градежен факултет - Геодезија, претставник сум на AVON и имам работено во Агенција за недвижности, доколку некој од вас има нејасни прашања поврзани со темиве нека се обрати кај мене. хаххаахахаха Поздравче до сите
здраво на сите прво морам да кажам форумот е прекрасен, интересен е мн. јас сум нова овде (се зачленив пред малку), се надевам дека ќе се дружиме