Здраво дечки. Јас иако нов, профилот ми бил направен претходната година а јас се сум заборавил. Иако сум присутен и на друг форум, Фемина форумот ми е некако опуштен и мн интересен Се надевам на добра дружба и квалитетни ставови и мислења Поздрав до сите..
Здраво и јас сум нова се зачленив пред некој ден. Се зачленив со цел да си дадеме добр совети едни на други да научиме нови нешта и да се дружиме.
Здраво Фемина. Се надевам дека има место за уште една книгохоличарка на форумов, која обично ќе пишува мислења со отворена книга и топол чај покрај лаптопот.
Здраво и од менее Конечно решив повторно да се зачленам, се надевам на добра дружба како и минатиот пат
Pozz do site...jas sum so vkus na Li mon che Zavisi kako ke me prifatite, za nekogo indivualno mozham da bidam osvezhuvachki eliksir a za nekogo kisel limon za goltanje.
Здраво девојки!Прекрасни сте,секогаш ве читам,најдобар форум-доволни причини да ви се придружам на форумов,се надевам дека многу ќе се дружиме и ќе си помагаме.Поздрав до сите