Здраво на сите.Долго време го следам форумот и решив да се зачленам. Веќе се чувствувам како дел од него Поздрав
WELCOME Јас повремено доаѓам да ве поздравам сите нови, особено вие кои ни се претставувате во темава Имав голема желба да ве означам сите од последниот пат кога сум пишала во темава, ама не сум сигурна дека толку означувања ќе ме остави да правам Како и да е, се надевам дека ќе бидите активни, ќе не дружите, ќе дискутираме, ќе разменуваме искуства и совети и проблеми (ова малку поретко, да ги немаме проблемите најдобро) и се како шо иди, како шо е редот.
Здраво на сите јас да се преставам еве како нов член. Многу референци од гугл читав на форумов ама никако да се решам и еве денес дојде тој Д деј. браво за одличните содржини кој има на форуми.
Здраво на сите! Јас сум тука од пред неколку дена Искрено сум многу мала.. Читав некои теми редовно па решив да се зачленам и јас Овде е суперр!
Здраво на сите. Одамна го следам форумов но ете сега решив да се зачленам. Се надевам на добра дружба
Имам 14 години VIII сум И тоа што мие најгрдо мислам не е баш ама нема врска е што само 4 деца сме со 14 години сега што имавме почетоков другите сите се од април натака
Здраво дечки јас не сум нова баш во форумов редовно ве читам и повторно се активирав иначе можам да кажам најдобар форум во МК сте буквално секоја тема е застапена одлични сте продолжете со исто темпо и да се зголеми бројот на членови
Бај д веј и јас сум нов член само што не сум се преставил во темава во најдобро светло. Јас сум Давид од Скопје. Студирав на Машински, но прекинав зошто ми беше многу тешко, а и немав голема желба за учење, имам 25 години и во слободно време кога не сум на работа, а и кога сум на работа и немам "пациенти", седам на форумов и шетам во градовите низ МК и надвор од МК. Мило ми е што ќе се дружиме на форумов.
Здраво и на тебе и мило ми е што ќе не дружиш. Ќе се потрудиме секој ден да ти бидеме интересни. До крајот на животот. ПоЗз
Јaс кoгa се зaчленив никoј не ми пoсaкa дoбредoјде. Дури ни прaзник не ми честитaa, нa денoт нa незaвиснoстa се зaчленив. Не е фер.
Не сфаќам како тоа се запознавате со тоа што ќе пишете: Здраво јас се мислев 5 месеци да се зачленам и еве дури сега се зачленив и сите сте супер само така продолжете Македонија вечна да е.. Ако се запознавате пишете бар нешто за себе, колкави сте, од кај сте, зошто сте, студенти, средношколци, мажени женети а у. Прочитајте го првиот пост на темава (веднаш после воведот) да видите што е запознавање